29 november 2011

Tisdag

Det va ett bra tag sen nu, men jag har valt att inte skriva för jag har inte velat att någon i hela världen skulle kunna läsa om hur jag kände mig så därför lät jag bli att skriva överhuvud taget. Men nu börjar jag känna mig som mig själv igen och det är skönt att få tillbaka kontrollen över mina val, handlingar och mina känslor. Så jag känner att det är dags att börja uppdatera nu och försöka hålla det igång. 


Helgen med Becca i London va helt suverän och det kunde inte ha blivit bättre. Vårat schema var fullspäckat varje dag och det känns som att vi inte missade en enda del av fantastiska London. Vi va på Harrods, London Zoo, vi åkte London Eye, Becca åt fish n' chips, vi va på Madame Toussauds och mycket mycket mer! Och det va helt fantastiskt att få komma bort från vardagen och bara glömma alla rutiner för ett tag. 
Utsikten från London Eye va ju obeskrivligJag har också fått en sak väldigt klar för mig.. Jag älskar Kalev överjävligt mycket och jag tänker inte ge upp en millimeter även fast både han och jag inte är överrens med våra liv just nu. Men jag är en fighter och nu tänker jag inte backa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar